22/03/2016

Kiipeilyseinät

Suoraprofiiliset modulaariset kiipeilyseinät – nuorille ja lapsille sekä vaativille harrastajille. Suunnittele valmiista elementeistä itsellesi sopiva seinä.

Boulderkiipeily on erinomainen ja monipuolinen liikuntamuoto. Oikein suunnitelluilla ja toteutetuilla boulderseinillä kiipeilyn ottaminen osaksi koulujen liikuntatunteja on helppoa ja oppilaat ehtivät kiivetä huomattavasti enemmän liikuntatunnin aikana. Kun opettaja ei ole sidottu varmistajaksi, hän pystyy osallistumaan sekä ohjaamaan toimintaa aktiivisesti. Koska köysivarmistuksia ei tarvita,  boulderkiipeilyssä opettajalta ei vaadita KTO (Köysitoiminnan ohjaaja) tutkintoa.

Modulaariset kiipeilyseinämme on suunniteltu siten, että niistä voi koota kaikkien käyttäjien tarpeet täyttävän kokonaisuuden.

Kiipeilyseinä 3m

Suunniteltu erityisesti koulujen liikuntasaleihin. 3 metrin kiipeilykorkeus on sopiva alakoululaisille ja jyrkemmät profiilit tuovat haastetta myös vanhemmille lapsille ja nuorille. Matalampi kiipeilykorkeus mahdollistaa keveämpien patjojen käytön, jolloin seinän käyttöönotto on helpompaa ja nopeampaa. Seinän yläosan hylly on viisto estäen päällekiipeämisen ja pallojen yms. pelivälineiden juuttumisen seinän päälle. Seiniin voidaan asentaa sellaiset kiipeilyotteet, jotka eivät vaadi kiipeilykenkiä, jolloin kiipeily onnistuu normaaleilla sisäliikuntavarusteilla.

Kiipeilyseinä 4.5m

Täysikokoiset boulderkiipeilyseinämme on suunniteltu nuorten ja aikuisten käyttöön. 4.5 metrin kiipeilykorkeus ja jyrkät profiilit tuovat tarvittaessa haastetta vaativallekin harrastajalle. 

Tekniset tiedot

Molempia seinäprofiileja on neljää eri kaltevuutta 0, 7,5, 15 ja 22,5 astetta.Profiilin muutokset seinässä tehdään 45 asteen kulmassa olevalla viisteellä ja näin seiniin saadaan monipuolisia muotoja. Elementit ovat 1,2 m leveitä. Seinät ovat muovipinnoitettua koivuvaneria, joka kestää kovaa kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Pintaan ei jää helposti mustia rantuja kiipeilykengistä. Värivaihtoehtoina ovat valkoinen ja harmaa.

Toimitamme seinät paikalleen asennettuina ja kiipeilyvalmiina. Kaikki seinät täyttävät boulderseinille säädetyn SFS EN 12572-2 standardin vaatimukset.

Jos modulaaristen seiniemme mitat eivät natsaa,  ei hätää, sillä suunnittelemme ja teemme seiniä myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Köysikiipeilyseinät

Toimitamme myös köysikiipeilyseiniä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lataa esite

Kuvia kohteistamme